Beveiligde magneetslot?

Wat is een beveiligde magneetslot? Ik draag al jaren wikkelarmbanden. Soms met karabijnsluiting maar vaak met magneetsluiting. Een armband met magneetsluiting gaat veel makkelijker om. Ik heb een gezin en het is af en toe echt stressen om de kids weer op tijd op school te krijgen. Als ik dan op het laatste moment aan mijn zoontje vraag of hij die toffe grijze armband met karabijn sluiting om wil doen, geeft hij mij een boze blik en dan pak ik toch maar die zwarte met magneetsluiting. Wat ik vervelend vind is dat deze armbanden snel loslaten. Nu vond ik laatst bij een groothandel een "beveiligde" magneetsluiting met een kliksysteem. Laat dat voor mij nou een uitkomst zijn. Je raakt je armband niet snel kwijt, dus vanaf 1 maart worden ALLE wikkelarmbanden gemaakt met karabijnsluiting óf de beveiligde magneetsluiting. Nu krijg ik geen boze blikken van mijn zoontje meer.

Lees meer »

Joepie....

🥳🥳 Na 78 dagen mag ik eindelijk weer aan het werk 💅🏻💅🏻
Indien je een afspraak wilt maken, kan dat via Knip & Hip 0172-579916, via WhatsApp of heel makkelijk online te boeken. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen.
Indien je via de WhatsApp een afspraak wilt maken, hoor ik graag op welke dag(en)/tijd je een afspraak wilt inplannen. Zijn je nagels té kort en wil je ze langer, dan plan ik je in voor een nieuwe set. Ik vind het super leuk en ontzettend gezellig om iedereen weer te zien. Tot snel 💅💅 Liefs, Debbie

Lees meer »

Verlenging lockdown...

Lieve klanten, naar aanleiding van de persconferentie wordt de lockdown verlengd tot 2 maart 😥😥😥
Alle afspraken worden helaas geannuleerd.
Ik vind het vreselijk en ik mis mijn werk, de klanten en de gezellige gesprekken. Stay safe.....❤❤

Lees meer »

Verlenging sluiting

Naar aanleiding van de persconferentie van vandaag ben ik helaas tot 9 februari gesloten en zullen uw afspraken tot 9 februari uit de agenda gehaald worden. Indien er vragen zijn, weten jullie mij te vinden. Liefs Debbie 

Lees meer »

Belangrijk: Sluiting

Het zal jullie niet ontgaan zijn, dat (ook) onze branche wederom de deuren moeten sluiten. Alle klanten krijgen vandaag een bericht/telefoon maar alle afspraken tot 19 januari worden sowieso uit de agenda gehaald. Als er op de persconferentie van 12 januari bekend wordt gemaakt dat wij weer open mogen, ga ik nieuwe afspraken inplannen voor 2021. Indien je vragen hebt, ben ik gewoon per mail of WatsApp te bereiken.

Stay safe....en let een beetje op elkaar Liefs, Debbie

Lees meer »

Bal Masque Gelpolish Collection

19 November was het zover. Magnetic zou met nieuwe producten komen. Ik had de commercial al voorbij zien komen maar wat is deze Gelpolish collectie feestelijk!! Dus 's ochtends deze producten besteld en de volgende dag waren ze bezorgd. Zo blij als een klein kind want de glitters zijn in het echt nog veel mooier en intenser. Die commercial is ook echt té gek!! Zin in de feestdagen! Wat vind jij ervan? Laat het aan mij weten! 

Lees meer »