LASH VOLUME LIFT 

Een lashlifting/wimperlift is een wimperbehandeling van de natuurlijke wimpers die tijdens de behandeling gelift worden. De wimpers worden gekruld en dat zorgt ervoor dat de wimpers er langer en volumineuzer uit gaan zien. Het is een goed alternatief als je niet tegen wimperextensions kunt. Er is geen enkel risico op wimperverlies en het is absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. Perfect Eyelash heeft diverse "eigen" lotions op de markt gebracht die diverse prijzen hebben gewonnen.  Een wimperlift is ideaal voor wie geen make-up draagt en toch dat tikkeltje extra wil zonder mascara te gebruiken.

Het belangrijkste verschil is dat bij de Lash Volume Lift behandeling er alleen gewerkt wordt op de eigen wimpers. Bij de wimperextensions worden er wimpers op de eigen wimpers geplaatst. Zo duurt de behandeling van wimperextensions ook langer, een nieuwe set duurt ongeveer 2 uur en een Lash Volume Lift behandeling duurt ongeveer 3 kwartier incl verven.

De wimperextensions blijven rond de 3 a 4 weken mooi en de wimpers bij een wimperlift behandelingen blijven rond de 6 tot 8 weken mooi. Wel is het zo dat bij een Lash Volume Lift de wimpers alleen gekruld en geverfd worden. Veel klanten gebruiken nog wel mascara om meer "volume" te krijgen. Daarentegen bij wimperextensions is dat helemaal niet nodig maar dit kan wel door de mascara va  Perfect Eyelash te gebruiken.