DEBBIE

Mijn naam is Debbie Spierenburg - Alblas en ik heb 2 prachtige kinderen. Ik ben in 2015 samen met mijn gezin van Alphen aan den Rijn naar Nieuwkoop verhuisd. Ik ben de trotse eigenaresse van MBD Beauty.

2005

In 2005 heb ik een opleiding gevolgd als allround nagelstyliste. Ik heb een korte tijd gewerkt bij een nagelstudio in Alphen aan den Rijn. De 2 eigenaresses besloten toendertijd om hun eigen weg te gaan en sindsdien heb ik besloten om mijn salon aan huis te openen. Vooral toen de kinderen nog klein waren, was dit heel goed te combineren.

Ik ben in die tijd in aanraking gekomen met het merk Magnetic Nail Design. Daar heb ik nog diverse perfectie trainingen gevolgd. Ik breng ca 2x per jaar een bezoek aan dit bedrijf voor oa trainingen of inkopen.

Dromen....

De droom om mijn salon uit te breiden én deze in Nieuwkoop te openen ging sneller dan dat ik verwacht had. Toen Rob van Robey's Gym mij in oktober 2021 een ruimte aanbood heb ik deze kans met 2 handen aangegrepen. Alleen na anderhalf jaar werd mijn ambitie nog groter. Mijn eigen salon in het Hart van Nieuwkoop

Uitbreiding Nagelstudio

Om meer afwisseling en uitdaging naast de nagelbehandelingen te hebben, werd ik notebene door mij dochter Emma, geadviseerd om eens te kijken naar de nieuwste trend: Lash Volume Lift. Naast Lash Volume Lift specialsit, ben ik ook allround Browstyliste: Brow Volume Lift én Browstyling. 

Skin

In 2023 heb ik mijn basis Schoonheidsspecialiste gehaald, waardoor je diverse Skin Care Treatments kunt inplannen. 

Team

Naast Emma die juni 2023 bij MBD Beauty is komen werken, hebben wij inmiddels Carla én Brenda toegevoegd aan ons team.