MBD NAILS

"Your Nails, My Passion"

Bij uw eerste bezoek overleggen we samen, wat uw wensen zijn. Plan via de online agenda wel extra tijd in, zodat ik alle tijd voor u heb.

U kunt kiezen voor een behandeling op de eigen nagels met versteviging of zijn uw nagels te kort? Dan kies je voor een verlenging door middel van een tip of sjabloon. Er wordt gewerkt met acryl, gel en powergel. Tussen de 3 en 5 weken zijn uw kunstnagels uitgegroeid en kom je terug voor een nabehandeling. Bij een nabehandeling worden de nagels ingekort, oude product verwijderd, overtollige nagelriemen worden verwijderd en er komt weer een mooie kleur gellak op je nagels. Er zijn in de nagelstudio ca 220 verschillende kleuren gellak. Wilt u alleen maar verzorgde handen én nagels? Dan raad ik u een manicure aan. Ook is het mogelijk om uw teennagels te voorzien van een mooie gellak.

TIP: Een cadeaubon is leuk om te geven maar ook om te krijg. Deze cadeaubonnen worden altijd leuk ingepakt en zijn op te halen in de Beautysalon. Tevens zijn deze cadeaubonnen ook online verkrijgbaar. 

Kleuren Magnetic Nail Design

Kleuren kunnen soms iets afwijken van afbeelding