GEL, ACRYL OF POWERGEL

Als vrouw zijn verzorgde handen en nagels een must. Prachtige gellak of kunstnagels (met verlenging) dragen hier zeker toe bij. Ik krijg vaak de vraag, wat is het verschil tussen acryl en gel. Het grootste verschil is hoe het aangebracht wordt. Acryl wordt door oa acryl hard door zuurstof en gel hardt pas uit onder een UV-lamp. Dé nieuwste trend is Powergel. Stevigheid als acryl én zo flexibeel als gelnagels.

GEL

Gel is een kant en klaar substansie wat op een nagel wordt aangebracht, door middel van een UV-lamp zal het uitharden en vast blijven zitten. Gel is er in vele kleuren en glitters. 

ACRYL

Acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit. 

 

aanbrengen van acryl

POWERGEL

Powergel is een gel die verwerkt wordt als acryl. De 2 werden gecombineerd; de hardheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Ook is de Powergel net als alle andere gels geurloos. Het mooie aan de powergel is dat het voor elke nagel soort geschikt is en het ook nog hypoallergeen is.