MBD SKIN CARE

Ik rond mijn "schoonheidsspecialiste" opleiding in 2023 af. In de tussentijd geef ik wel reiningsbehandelingen Skin Care treatments. Totdat ik mijn diploma heb behaald, zullen de prijzen gezien worden als leerproces en zullen de prijzen dus omhoog gaan.

Coming soon: Microdermabrasie behandelingen.

PRODUCTEN;

Ik werk met het diverse merk: Esthemax. Hoer geef ik Chitossil behandelingen mee. Verwen je ook eens met een heerlijke HydroJelly Masks.

Tijdens mijn Skin Treatments werk ik met de heerlijke producten van Alpha H.

ESTHEMAX: 

Het Amerikaans-Koreaanse merk esthemax timmert wereldwijd al ruim 25 jaar aan de weg en is sinds kort (eindelijk!) ook in Nederland en België verkrijgbaar. Het merk maakt voornamelijk producten voor de beauty professional en biedt dan ook hoge kwaliteit. Van felgekleurde HydroJelly® maskers tot ‘instant beauty’: Esthemax heeft het.

Ik werk met de producten: Cream Masks, HydroJelly Masks tijdens de Skin Care treatment ⭐️⭐️én Chitossil behandelingen.

 

Leuk om cadeau te doen: De HydroJelly Masks zijn ook in de WEBSHOP verkrijgbaar.

Wil jij een ontspannen MBD Skin Care Treatment inplannen? Klik dan HIER

MBD Skin Care Treatment ⭐️

Een dubbele reiniging, peeling, stomen, epileren,  masker en een crème aangepast aan jouw huiddtype.


Skin Care Treatment ⭐️⭐️

De zelfde behandeling zoals hierboven beschreven staat maar dan incl. Enyzme Power Mask en HYDRO JELLY MASK beide van Esthemax. De Hydro Jelly Mask zijn ook verkrijgbaar via de WEBSHOP.


Let op: Deze 2 behandelingen worden gegeven met een aanbiedingsprijs totdat ik mijn diploma heb mogen ontvangen. Ik ben NU dus nog geen gediplomeerde schoonheidsspecialiste.