MBD Skin Care

Tijdens mijn werk krijg ik steeds vaker de vraag of ik geen schoonheidsbehandelingen erbij kon gaan doen. Ik heb geen ervaring op het gebied van "schoonheidsspecialiste" maar ik wil mijn klanten graag een extra ontspanningsmoment verzorgen. Daarom heb ik gekozen voor de MBD Skin Care Treatment. Een ontspannings behandeling van het gezicht.

Uiteraard ben ik op zoek gegaan naar de beste producten, zoals ik dat ook gedaan heb bij de producten van Seduction én Perfect Eyelash. Ik ben in contact gekomen met Dieter Jansen van Beauté Royale. Hij heeft, samen met zijn team, een eigen laboratorium waar alle producten op ambachtelijke wijze worden geproduceerd.  De producten worden met zorg ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit sprak mij aan en met een kleine rondleiding wist ik het zeker, deze producten ga ik toepassen én verkopen in mijn salon.

 

De gezichtsbehandelingen worden dus gegeven met de producten van Beauté Royale. De stappen van de basis behandeling zijn:

Reinigen, Scrubben/peeling, Masker en een Dag/nachtverzorging. Bij elke behandeling krijg je ook een heerlijke warme handdoek op je gezicht. De warme handdoek hydrateert het gezicht, doodt bacteriën en opent de poriën. 

Ook kun je ervoor kiezen om je behandeling uit te breiden met een heerlijke Skin Massage met Jasmijn (Super TIP!) maar uiteraard ook met waxen/harsen, wenkbrauwen/wimper verven.

De producten van Beauté Royale worden ook in de salon verkocht. Wil jij de reiningsmelk Laid Nettoyant, of de Facewash proberen of de Hyaluron Skinbooster (24 uur crème) of toch de Crème Énergique ( voor de droge, gevoelige en rijpere huid). Kom gerust even langs! Wil je meer informatie? Stuur gerust een mail

Let op: Ik ben geen schoonheidsspecialiste en klanten die last hebben van een "probleem" huid zal ik doorsturen naar een goede schoonheidsspecialiste.