Wie zijn wij....

Debbie Spierenburg

Mijn naam is Debbie Spierenburg - Alblas en ben sinds 2003 getrouwd en ik heb 2 kinderen. Ik ben in 2015 samen met mijn gezin van Alphen aan den Rijn naar Nieuwkoop verhuisd. 

2005

In 2005 heb ik een opleiding gevolgd als allround nagelstyliste. Ik heb een korte tijd gewerkt bij een nagelstudio in Alphen aan den Rijn. De 2 eigenaresses besloten toendertijd om hun eigen weg te gaan en sindsdien heb ik besloten om mijn salon aan huis te openen. Vooral toen de kinderen nog klein waren, was dit heel goed te combineren.

Ik ben in die tijd in aanraking gekomen met het merk Magnetic Nail Design. Daar heb ik nog diverse perfectie trainingen gevolgd. Ik breng ca 2x per jaar een bezoek aan dit bedrijf voor oa trainingen of inkopen.

Diverse uitstapjes

In de loop van de tijd heb ik diverse uitstapjes gedaan. In 2011/2012 heb ik een heel leuk pandje in het centrum van Alphen aan den Rijn gehad waar ik naast nagelstyliste ook (kinder) workshops deed: Studio Kreativa. Helaas was dit door ziekte van korte duur. In 2020 kreeg ik de kans om in een kapsalon in Zevenhoven te gaan werken. De droom om mijn salon uit te breiden én deze in Nieuwkoop te openen ging sneller dan dat ik verwacht had. Ik heb deze kans met 2 handen aangegrepen toen Rob van Robey's Gym mij in oktober 2021 een ruimte aanbood. Tijdens de lockdown hebben wij hard gewerkt om mijn eigen salon in janauri 2022 te openen.

Na anderhalf jaar was het tijd om nog meer uit te breiden. Mijn eigen salon in het Hart van Nieuwkoop

Uitbreiding Nagelstudio

Om meer afwisseling en uitdaging naast de nagelbehandelingen te hebben, werd ik notebene door mij dochter, geadviseerd om eens te kijken naar de nieuwste trend: Lash Volume Lift én Browstyling. Naast Lash Volume Lift en One-by-One ben ik ook allround Browstyliste: Henna Brows, Browlift/Lamination én Browstyling. Alle diploma's heb ik gevolgd bij Perfect Eyelash in 2021. Ik ben toen mijn Lashes & Brow-salon aan huis in Nieuwkoop begonnen. Het werd een HEEL groot succes alleen op 2 locaties werken vond ik erg vervelend en ook erg onduidelijk voor klanten. 

Daarom ben ik blij met de locatie die ik nu heb: alle behandelingen op 1 plek.

Skin

Eind 2022 ben ik begonnen aan mijn opleiding basis Schoonheidsspecialiste. Waardoor je diverse Skin Care Treatments  kunt inplannen. 


Emma Spierenburg 

"Ik ben Emma Spierenburg en ik ben 18 jaar oud. Ik heb altijd al een beetje meegekeken bij mijn moeder, Debbie Spierenburg. Het vak heeft me altijd al geïnteresseerd. Ik vind het leuk om met klanten in gesprek te gaan en te zorgen dat zij weer opgefrist naar huis gaan. Ik ga nu aan een nieuw en spannend avontuur beginnen en ik heb daar veel zin in"

"Ik heb op de middelbare school de HAVO gedaan en ik ben hierna de studie verpleegkunde gaan volgen. Ik ben gestopt met de opleiding. Ik heb een tussen jaar en ik ga dus werken bij MBD Beauty. Ik heb mijn certificaat Lash Lift Volume gehaald en ik geef deze behandelingen in de salon. Binnenkort rond ik ook mijn cursus "gellak" bij Magnetic af en ik ga vanaf 1 september ook gellak behandelingen verzorgen. Ik hoop u snel te zien in de Beauty salon."