Beveiligde magneetslot?

Gepubliceerd op 1 maart 2021 om 07:00

Wat is een beveiligde magneetslot? Ik draag al jaren wikkelarmbanden. Soms met karabijnsluiting maar vaak met magneetsluiting. Een armband met magneetsluiting gaat veel makkelijker om. Ik heb een gezin en het is af en toe echt stressen om de kids weer op tijd op school te krijgen. Als ik dan op het laatste moment aan mijn zoontje vraag of hij die toffe grijze armband met karabijn sluiting om wil doen, geeft hij mij een boze blik en dan pak ik toch maar die zwarte met magneetsluiting. Wat ik vervelend vind is dat deze armbanden snel loslaten. Nu vond ik laatst bij een groothandel een "beveiligde" magneetsluiting met een kliksysteem. Laat dat voor mij nou een uitkomst zijn. Je raakt je armband niet snel kwijt, dus vanaf 1 maart worden ALLE wikkelarmbanden gemaakt met karabijnsluiting óf de beveiligde magneetsluiting. Nu krijg ik geen boze blikken van mijn zoontje meer.

Bovenste armband is met karabijnsluiting incl verlengketting. En onderste is met magneetsluiting. 

Bovenste armband is met de oude magneetsluiting. De onderste armband gaat door middel van een kliksysteem dicht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.