MANICURE

Raak verliefd op de luxe producten en wordt verleid door het tedere parfum. Seduction by Magnetic is een verzorgende lijn om je huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke en jeugdige staat. Met Seduction behoud je de vochtbalans; de effecten zijn de hele dag merkbaar.

In februari 2021 heb ik mijn certificaat gehaald voor de verkoop en advies van alle Seduction producten.

Dit is iets wat u uw handen niet moet onthouden. Er worden 2 verschillende soorten manicures gegeven. Basic Manicure en de Luxe Manicure (incl gellak)

MANICURE BASIC

Je nagels en nagelriemen worden op en top verzorgd. De nagels worden netjes in vorm gevijld en gepolijst. Bij deze manicure behandeling worden alle losse velletjes/huid en dode nagelriemen weggehaald. Hierna wordt een Seal & Protect op de nagelplaten aangebracht. Dit verstevigd en verzorgd de nagelplaat.  Onze nagelriemolie heeft naast een verzorgende werking ook een fantastische geur. Het ruikt namelijk naar lentebloesem, frisse bamboe en diverse orchideeën. Er wordt afgesloten met een heerlijke (hand) massage met anti - aging handcrème. Ook leuk om cadeau te doen!! Prijs is € 19,95.

MANICURE LUXE 

Een manicure de luxe is hetzelfde als hierboven omgeschreven staat. Alleen zit hier ook een heerlijke bruisbad of handmasker bij. De behandeling wordt afgesloten met een gellak kleur naar keuze. Of hou je juist van hele natuurlijke nagels?  Kosten zijn € 37,50

WIST JE DIT?

Nagelriemen, niet het eerste onderwerp waar we ons normaal gesproken druk om maken. Toch zouden jouw handen het best prettig vinden als jij hier eens wat meer aandacht aan zou besteden. Je nagelriemen kunnen best wat verzorging gebruiken, zij hebben namelijk een heel belangrijke functie. Ze beschermen jouw nagelwortels tegen schadelijke bacteriën. Hoe beter jij je nagelriemen verzorgd, hoe beter jouw nagels zullen groeien! Met nagelriemolie kan jij ervoor zorgen dat je nagelriemen niet uitdrogen. Daarnaast is het ook aan te raden dat je deze nagelriemolie gebruikt wanneer je kunstnagels of gelnagels draagt. Je nagels kunnen anders uitdrogen waardoor je nagels los kunnen laten. Daar zit niemand op te wachten natuurlijk!

 

Nagelriemolie en handcréme zijn verkrijgbaar in de nagelstudio en eventueel online te bestellen. Levertijd circa  2 werkdagen.