Wie ben ik....

Mijn naam is Debbie Spierenburg - Alblas en ben sinds 2003 getrouwd en ik heb 2 kinderen. Ik ben in 2015 samen met mijn gezin van Alphen aan den Rijn naar Nieuwkoop verhuisd. 

2005

In 2005 heb ik een opleiding gevolgd als allround nagelstyliste. Ik heb een korte tijd gewerkt bij een nagelstudio in Alphen aan den Rijn. De 2 eigenaresses besloten toendertijd om hun eigen weg te gaan en sinds besloten om mijn salon aan huis te openen. Vooral toen de kindereno nog klein waren was dit heel goed te combineren.

Ik ben in die tijd in aanraking gekomen met het merk Magnetic Nail Design. Daar heb ik nog diverse perfectie trainingen gevolgd. Ik breng ca 2x per jaar een bezoek aan dit bedrijf voor oa trainingen of inkopen.

Diverse uitstapjes

In de loop van de tijd heb ik diverse uitstapjes gedaan. In 2011/2012 heb ik een heel leuk pandje in het centrum van Alphen aan den Rijn gehad waar ik naast nagelstyliste ook (kinder) workshops deed: Studio Kreativa. Helaas was dit door ziekte van korte duur. In 2020 kreeg ik de kans om in een kapsalon in Zevenhoven te gaan werken. De droom om mijn salon uit te breiden én deze in Nieuwkoop te openen ging sneller dan dat ik verwacht had. Ik heb deze kans met 2 handen aangegrepen en eind december 2021, tijdens de lockdown, hebben we hard gewerkt om vervolgens mijn salon in januari 2022 in Robey's Gym te openen

Uitbreiding Nagelstudio

Om meer afwisseling en uitdaging naast de nagelbehandelingen te hebben, werd ik notebene door mij dochter, geadviseerd om eens te kijken naar de nieuwste trend: Lash Volume Lift én Browstyling. Naast Lash Volume Lift en One-by-One ben ik ook allround Browstyliste: Henna Brows, Browlift/Lamination én Browstyling. Alle diploma's heb ik gevolgd bij Perfect Eyelash in 2021. Ik ben toen mijn Lashes & Brow-salon aan huis in Nieuwkoop begonnen. Het werd een HEEL groot succes alleen op 2 locaties werken vond ik erg vervelend en ook erg onduidelijk voor klanten. 

Daarom ben ik blij met de locatie die ik nu heb: alle behandelingen op 1 plek.

Skin

Eind 2022 ben ik begonnen aan mijn opleiding basis Schoonheidsspecialiste. Waardoor je diverse Skin Care Treatments en ontspanningsmassages kunt inplannen.

Wat is het verschil tussen een schoonheidsspecialsite én huid therapeut? Een schoonheidsspecialiste richt zich enkel op de cosmetische kant van de huid, waarbij de verzorging van de huid centraal staat. Een huidtherapeute richt zich zowel op de cosmetische als de medische kant van de huid waarbij ze zich hebben gespecialiseerd in verschillende huidaandoeningen. 

Heb je last van littekens, ernstige acne, oedeem of andere huidaandoeningen dan verwijs ik je graag door naar een goede huidtherapeut.