WAT IS MICRODERMABRASIE?

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van vergrote poriën, ondiepe littekens en een doffe of matte teint. Een behandeling geeft de bovenste huidlaag een intensieve peeling. Door middel van een vacuumtechniek worden steriele microkristallen over de huid gezogen, dit geeft een licht schurend gevoel, alsof er zand over de huid geschuurd wordt, zodat een jongere, frissere huid tevoorschijn komt. Het kan zijn dat uw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Door het regeneratie vermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

IINTAKE GESPREK

Voorafgaand aan de Microdermabrasie behandeling vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek luister ik naar uw wensen, met de huidslag van de huidanalyse en mijn advies wordt er gezamelijk een behandelplan opgesteld. Klik hier van een intakgesprek.

BEHANDELING:

We beginnen met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt het microdermabrasie apparaat gebruikt, waarbij het handstuk lijkt op een pen. Na deze intensieve behandeling verzorgen wij de huid met goede skincare producten voor een nog mooier resultaat.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?

1 behandeling is toepasbaar als éénmalige, huidverbeterende en teint opfrissende behandeling, maar bij specifieke huidproblemen adviseer ik een kuur van minimaal 3 - 5 behandelingen die met tussenpozen van 2 weken worden gegeven. 

HOE ZIT MIJN HUID ER NA DE BEHANDELING UIT?

Je ziet direct na de behandeling dat je huid intensief behandeld is. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof je te lang in de zon gezeten heeft. Het kan zijn dat uw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. De huid kan in het extreme geval tot 2 dagen na de behandeling rood zien. Houdt hier rekening mee met het plannen van uw overige afspraken. Na de behandeling kunt uw in feite gewoon weer aan het werk.

HOE BEHANDEL IK VERDER HET BESTE MIJN HUID?
Om het effect van de behandeling te ondersteunen en tot een zo goed mogelijk resultaat te komen is het noodzakelijk dat u uw huid tijdens de kuur thuis verzorgt met skincare producten. Tijdens en na afloop van de kuur beschermt u uw huid enkele weken met een zonnecrème om pigmentatie te voorkomen (voornamelijk in de zomermaanden). Tevens wordt geadviseerd om veel water te drinken.

Skin Care wordt ook verkocht via de webshop: