Wat is Microdermabrasie?Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om je huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van vergrote poriën, ondiepe littekens en een doffe of matte teint. Een behandeling geeft de bovenste huidlaag een intensieve peeling. Door middel van een vacuumtechniek worden steriele microkristallen over de huid gezogen, dit geeft een licht schurend gevoel, alsof er zand over de huid geschuurd wordt, zodat een jongere, frissere huid tevoorschijn komt. Door het regeneratie vermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

Intake gesprek:

Voorafgaand aan de Microdermabrasie behandeling vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek luister ik naar jou wensen en met mijn advies wordt er gezamelijk een behandelplan opgesteld.

Behandeling:

We beginnen met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt het microdermabrasie apparaat gebruikt, waarbij het handstuk lijkt op een pen. Na deze intensieve behandeling verzorgen wij de huid met goede skincare producten voor een nog mooier resultaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
1 behandeling is toepasbaar als éénmalige, huidverbeterende en teint opfrissende behandeling, maar bij specifieke huidproblemen adviseer ik een kuur van minimaal 4 behandelingen die met tussenpozen van 2 weken worden gegeven. 

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?
Je ziet direct na de behandeling dat je huid intensief behandeld is. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof je te lang in de zon gezeten heeft. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar worden op de huid, dit is een normale reactie. De huid kan tot 2 dagen na de behandeling rood zien. Houdt hier rekening mee met het plannen van je overige afspraken. Na de behandeling kun je in feite gewoon weer aan het werk.

Hoe behandel ik verder het beste mijn huid?
Om het effect van de behandeling te ondersteunen en tot een zo goed mogelijk resultaat te komen is het noodzakelijk dat u uw huid tijdens de kuur thuis verzorgt met skincare producten. Tijdens en na afloop van de kuur beschermt u uw huid enkele weken met een zonnecrème om pigmentatie te voorkomen (voornamelijk in de zomermaanden). Tevens wordt geadviseerd om veel water te drinken.

Skin Care wordt ook verkocht via de webshop: