Natural Nail Treatment by Blush 

Iedereen met zwakke, flexibele of broze nagels opgelet!

Er is een behandeling die kan helpen, mooie natuurlijke nagels te laten groeien. Deze behandeling Natural Nail Treatment incl Combi-Manicure is dé oplossing.

Met de bijpassende Natural Nail Treatment is het creëren van de perfecte Natural Look nog nooit zo makkelijk geweest. Een Combi-Manicure incl een applicatie (BIAB) van de Blush by Seduction. 

* Wat is eigenlijk een Combi-Manicure?

Deze populaire electrische manicure ook wel E-Manicure of Combi-Manicure genoemd is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de electrische vijl.

* Wat is eigenlijk BIAB?

BIAB is een Buildergel In A Bottle. En is dé oplossing voor wie last heeft van zwakke, broze of beschadigde nagels. Het is een behandeling die de natuurlijke nagels voedt, herstelt en verstevigt, als ook de nagelplaat egaliseert.

Het Natural Nail Treatment wordt uitgevoerd met de producten van Blush by Seduction van Magnetic Nail Design. Dit zijn de nieuwste producten van Magnetic Nail Design. Deze producten zijn sterker dan alle andere gelsystemen en zijn er in diverse nude tinten. 

* Shorties

Met deze Blush by Seduction gels, worden geen nagelverlengingen uitgevoerd. De nagel mag max 3mm over de vingertop groeien. Na max. 3-4 weken dienen de nagels bijgewerkt te worden.

Het Natural Nail Treatment is ook ideaal voor nagelbijters.