GLYCOLZUUR PEELING

Peelingen werden al door de vroege Egyptenaren uitgevoerd door het gebruik van fruitzuren en melkzuren en is dus geen nieuwe behandeling, maar een al eeuwenoud gebruik. Een chemische peeling verwijdert de dode huidcellen laag en stimuleert de fibroblasten, daarnaast worden werkstoffen de daarna op de huid worden aangebracht beter opgenomen door de huid. Ook werkt het tegen pigmentvlekken, fijne lijntjes, verfijnt het de poriënstructuur en geeft het een prachtige glans.
Wij werken met Fillmed en deze biedt alleen non-invasieve (niet beschadigende) peelingen waardoor het ook wel de “lunchpeel” genoemd wordt. De FillMed peelings hebben daarom een betere tolerantie, de huid is (nagenoeg) niet rood en gaat niet vervellenU kunt na een behandeling direct weer toonbaar naar buiten. De peelings zijn goed verdraagbaar, vrijwel pijnloos (wat niet wil zeggen dat u niets voelt). 

De peelings zijn vernieuwd in samenstelling en bevatten nu niet alleen glycolzuur, maar ook gluconalactone, hierdoor zijn ze beter verdraagbaar en geven minder huidreacties.

Het doel is om zichtbare mooie resultaten en een geweldig ontspannend moment te
krijgen, om je goed in je huid te voelen, van binnen naar buiten. Elke behandeling
biedt technieken en huidverzorging die het beste zijn aangepast aan uw huid, uw
zorgen en uw verwachtingen wanneer u de behandeling krijgt.

TIP: Kies bij deze behandeling voor een Hydro Jelly Mask Esthemax®.

CONTRA INDICATIES

De contra indicate voor de Glycolzuur behandelingen zijn oa: personen met hoge lichtgevoeligheid, behandelingen met medicijnen (isotretinoïne, retinoïden en dermocorticoïden), auto-imuumziekten, zwangerschap/borstvoeding, hart en vaatafwijking, huidproblemen zoals ontstekingen, eczeem, psoriasis, herpes of gordelroos. Een intensieve behandeling (microneedling, peeling, microdermabrasie) en of harsen en/of waxen in het behandelde gebied in de afgelopen 14 dagen.

NA DE BEHANDELING

Minimaal 48 uur na de sessie de huid niet aan de zon blootstellen en een zonbescherming SPF50 gebruiken. Ook 48 uur na de sessie geen sauna of zonnebank. Deze behandelingen worden ook in kuurverband gegeven met max 4 behandelingen achter elkaar, met telkens twee weken tussen de behandelingen.