Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling (gedeeltelijk) retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, teruggestort.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende: 
- Meldt binnen 14 dagen dat je een (of meerdere) artikelen retour wilt sturen,
- Zorg dat de retourzending tijdig bij MBD Sieraden geleverd word (na de annulering heb je hiervoor nog 14 dagen de tijd),
- De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Het terugsturen van het pakket is voor eigen kosten en risico. Het advies is daarom ook om te verzenden met een track and trace code.
- De kosten voor het terugsturen zijn voor de kopende partij. 
- De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien ze gedragen of beschadigd zijn. 

Gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief. 

Je retour wordt na ontvangst van je pakket, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk (doorgaans binnen twee werkdagen na ontvangst van de retourzending), maar uiterlijk binnen 14 werkdagen naar je teruggestort

Retour adres:

MBD Sieraden 

Zwaluwstaart 15

2421 NP Nieuwkoop 

Formulier voor retouraanmelding / herroepingsrecht

​Het forumlier voor retouraanmelding / herroepingsrecht vindt je hier:

Retour Formulier
PDF – 88,0 KB 45 downloads