WIMPER EXTENSIONS 

Met de techniek, one-by-one, worden de wimpers haar voor haar aangebracht op je eigen wimpers. Door deze techniek zijn de wimpers nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijke oogopslag. Ik werk met het merk Perfect Eyelash en zij hebben een groot aanbod in lengtes en type krul zodat de wimpers kunnen aanpassen naar jou wensen. De haartjes van Perfect Eyelash® zijn met de hand gemaakt van polyester met een zijde coating wat resulteert in een mooie zwarte kleur. De wimperextensions zijn zo ontwikkeld dat deze niet te onderscheiden zijn van echte wimperharen en opvallend zachter dan de standaard synthetische wimpers.

MBD Lashes & Brows zet op ieder eigen wimperhaartje één extension. Dit voor een zo natuurlijk mogelijke oogopslag. De wimperextensions groeien mee met de natuurlijke wimpergroei cyclus, deze kan bij elke klant verschillen door meerdere factoren (medicatie, weerstand, hormonen, menstruatie, overgang of niet goed schoon maken van de extensions etc.). Hierdoor komen de meeste klanten in de derde week terug om hun wimpers weer mooi op te vullen. Per oog worden er ongeveer 90 tot 140 wimperextensions aangebracht. De lijm zie en voel je niet zitten en is absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimpers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, diktes en krul. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

De behandeling duurt ong. 2 uur en is geheel pijnloos.

DAG 1 NA DE BEHANDELING:

MBD Lashes & Brows werkt met sneldrogende producten waardoor je dus geen 24 uur meer hoeft te wachten voordat de wimpers nat mogen worden.  Na ongeveer 8 uur kun je weer douchen, sporten en naar de sauna.

DO’S:

Het is belangrijk om je wimperextensions dagelijks te reinigen met een milde foam en door te borstelen met een schoon wimperborsteltje. Hiermee blijven je wimpers schoon, gezond en blijven ze langer zitten.

Gebruik alleen mascara’s en make-up op waterbasis. Speciale make-up en reinigingsproducten voor wimperextensions zijn in de salon én via de webshop aan te schaffen.

DONT’S:

Gebruik absoluut geen oliehoudende producten op je wimperextensions. Gebruik ook geen wattenschijfjes of staafjes om je wimpers mee schoon te maken. De pluisjes kunnen blijven haken en de wimpers beschadigen.

Top 5 van de meest verkochte producten: