HENNA BROWS

De Perfect Brow Henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen mooi in model gebracht en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

De henna die ik gebruik voor het verven van wenkbrauwen is van Perfect Eyelash. Deze Henna is de puurste vorm, dit wil zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Perfect Brow Henna is tevens Cruelty Free en vrij van parabenen.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Heb je nog nooit Henna Brows gehad? Dan adviseer ik je om 2 dagen vóór je afspraak een gratis Patchtest te doen. Wenkbrauwhenna is weliswaar een product op basis van natuurlijke Indiase henna, maar daar zijn wel kleurpigmenten aan toegevoegd om de henna een mooie tint te geven. Dit stofje heet PPD (P-fenyleendiaminetoegevoegd) en zit eigenlijk in alle wenkbrauw- en haarverf. Sommige mensen zijn hier allergisch voor, met nare gevolgen. Een zeer geïrriteerde huid en soms zelfs blaren. Ik breng een klein beetje henna achter het oor aan. Als er binnen 48 uur geen reactie zoals roodheid, een branderig gevoel of jeuk ontstaat, kan ik henna veilig gebruiken. Let wel op: een patch test is géén garantie tegen toekomstige allergieën. Soms wordt iemand alsnog allergisch voor een bepaalde stof.